dimarts, 23 d’octubre del 2012

Enregistrament del lipdub "Calvià m'agrada"


El dissabte, 27 d'octubre, està previst enregistrar el lipdub "Calvià m'agrada". L'acte començarà a les 14.30 hores al carrer Major, i comptarà amb la cançó "Què passa a Calvià", original del músic calvianer Pep Toni Rubio, un tema gravat també amb veus calvianeres. Pep Toni ha triat el nom de "Calvià m'agrada" per donar continuïtat al municipi de la campanya que organitzà l'Obra Cultural Balear al llarg de l'any 2011. Aquesta campanya fou impulsada amb la voluntat de fomentar l'autoestima col·lectiva i les senyes d'identitat pròpies dels que es senten mallorquins, independentment d'on hagin nascut. "Calvià m'agrada" vol mantenir aquesta línia, sabent que al municipi hi conviuen diferentes cultures que no sempre entren en contacte. El lipdub pot ser una oportunitat per fomentar la interculturalitat. Parcipar implica aprendre la cançó o una part d'ella i això ja és un gest d'apropament a la llengua pròpia de Mallorca.
L'Obra Cultural Balear de Calvià pretén que aquest lipdub sigui testimoni de la vitalitat associativa i cultural de Calvià . El lipdub ha de servir per deixondir i per donar a conèixer el que ens agrada de Calvià: la seva llengua, cultura, paisatge, patrimoni, festes, tradicions, gastronomia, artesania, pagesia, esport ..., convidant a qualsevol entitat o particular que hi estigui interessat.
L'OCB de Calvià ha volgut compartir l'organització del lipdub amb quatre associacions més: Associació de Veïns de Calvià Vila, Associació d'Amics Calvianers, Associació Cultural Musical Pere Josep Canyelles i AMIPA del CEIP Ses Quarterades. Cal destacar  Pep Toni Rubio, l'ànima del projecte, que ha fet possible el projecte gràcies a la seva feina i entusiasme. L'Ajuntament de Calvià també ha manifestat la seva intenció de col·laborar-hi, com no pot ser d'una altra manera quan la societat civil d'un poble presenta un projecte per fomentar la integració i la cohesió social. Ràdio Calvià hi col·labora anunciant el lipdub arreu del municipi, la qual cosa també és d'agrair.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada