dissabte, 14 de maig del 2011

Més de 1.000 persones participen en l'enregistrament de "Sa Pobla m'agrada"


Avui, dissabte, 14 de maig, s'ha fet l'enregistrament del lipdub de Sa Pobla. La cançó triada ha estat "Me sobren paraules", d'Antònia Font. El número d'assistents ha cobert totes les expectatives: més de 1.000 persones han assistit a l'acte, que ha comptat amb gent de totes les edats i condicions socials. Les associacions del poble s'han abocat en el lipdub, en el qual s'han pogut veure escoltes, esplais, clubs esportius, membres de la tercera edat, centres d'ensenyament i APIMAs, entre d'altres.
El lipdub també ha incorporat la rica tradició de la cultura popular poblera, amb la presència de xeremiers, dimonis, caparrots, bèsties de foc i gegants. El recorregut ha començat devora l'església i ha acabat a la plaça Major, amb el ball dels caparrots, primer al ritme de la banda de música, per acabar amb els sons de la batucada. L'acte ha estat organitzat per un grup de joves de Sa Pobla i per l'Obra Cultural Balear.

El lipdub de Sa Pobla s'afegeix a la resta d'actes d'una campanya, "Mallorca m'agrada", organitzada per l'Obra Cultural Balear per revaloritzar els elements positius de la identitat mallorquina i recuperar l'autoestima col·lectiva. Uns actes que han aconseguit mobilitzar més de 40.000 persones en la sèrie de diades celebrades als diferents pobles i ciutats de Mallorca. La campanya "Mallorca m'agrada" ha tengut una gran repercussió a internet, gràcies als lipdubs organitzats a una quarantena de poblacions. Tot Mallorca s'ha abocat a una campanya que ha servit per donar a conèixer plenament internacionalment els elements més característics dels seus municipis.

2 comentaris:

  1. La noticia té una errada, ja que el Lip dup ha estat possible gracies a la feinada de tres joves al.lotes pobleres i no per Pinyol Vermell.

    Ja que sense la seva iniciativa no hagués estat possible,fer la gran festa que va esser ahir sa Pobla

    Sa Pobla m'agrada!!!

    ResponElimina
  2. ningú anomena Pinyol Vermell a la notícia, no? Posa tan sols "un grup de joves"

    ResponElimina