dilluns, 3 d’octubre del 2011

Demà, Gala final de la campanya "Mallorca m'agrada"

Demà, dissabte, 1 d'octubre, a les 20.00 hores, el Teatre de Petra dirà per darrera vegada "Mallorca m'agrada". La iniciativa de participació popular i de promoció de l'autoestima col•lectiva, impulsada durant el darrer any per l'Obra Cultural Balear, arriba d'aquesta manera al seu final. La campanya ha recorregut la majoria de poblacions de Mallorca per reivindicar els trets d'identitat propis dels mallorquins en diferents àmbits (llengua, cultura, patrimoni, gastronomia, folklore i festes popular, paisatge...).

Un dels aspectes que ha fet més popular la campanya han estat els lipdubs, una sèrie de vídeos musicals elaborats pels diferents pobles en què han participat prop de 100.000 persones. Els lipdubs han mobilitzat com mai les mallorquines i els mallorquins per donar a conèixer a tot Mallorca, i, -a través de la xarxa-, a tot el món, els trets més característics dels seus pobles i ciutats.

Per celebrar el final de la campanya, l'OCB organitza la Gran Gala Final "Mallorca m'agrada", en el decurs de la qual l'entitat guardonarà els lipdubs. Ho farà amb un acte molt especial, en què lliurarà a un premi a tots els pobles que han destacat en diferents modalitats. L'acte servirà perquè l'Obra Cultural Balear torni a dir "Mallorca m'agrada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada