dissabte, 30 d’abril del 2011

Avui, Gran Diada "Mallorca m'agrada"

Avui, dissabte 30 d'abril, a la plaça major de Palma, es farà La Gran Festa "Mallorca M'agrada!", emmarcada dins de la Diada 2011 de l'Obra Cultural Cultural i que representarà l'acte central de la campanya "Mallorca M'agrada!".
Començaran els actes a partir de les 17.00 hores i a la plaça
major de Palma amb una de les actuacions que entretindrà als més petits de la casa, Cucorba, un grup amb més de trenta anys de trajectòria. A continuació i a la mateixa plaça hi sonarà una de les formacions musicals més representatives del panorama de les Balears i que farà ballar tota la plaça, Música Nostra.
A continuació, arribarà a la plaça una Gran Desfilada amb xeremiers, caparrots, batucades, dimonis i bèsties.
Recordam que a la plaça hi haurà muntat un envelat on s'hi farà la presentació dels lipdubs fets arreu de Mallorca i en els quals ja hi ha participat més de 15.000 persones.
Tot seguit, a les 18.30 hores tendrà lloc l'acte central de la jornada, amb la lectura de manifest, l'actuació de foners, una massiva aixecada de cartolines amb el lema "Mallorca M'agrada!", el discurs de Jaume Mateu, president de l'Obra Cultural Balear i l'actuació de corals amb la cantada de La Balanguera. Per acabar, el coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, Toni Gispert, dirigirà unes paraules als assistents per denunciar la situació que pateix l'entitat a qui el govern valencià ha imposat multes per valor de 800.000 euros per haver mantingut els repetidors de TV3.
Una vegada acabat l'acte central començaran les actuacions a la plaça major començant amb Tomeu Penya, que farà les cançons del seu darrer treball "Trenta anys després" i els temes de tota la vida, tot seguit, l'actuació de la formació Suasi i per acabar, el concert de la banda La Gossa Sorda que s'emmarca dins de les activitats de solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada