dilluns, 28 de març del 2011

Èxit de participació a "Esporles m'agrada"


El passat cap de setmana varen tenir lloc noves activitats de la campanya “Mallorca m’agrada”. El divendres, 25 de març, a les 20.00 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament d'Esporles, varen comenr els actes d’”Esporles m’agrada”, amb la presentació a càrrec del president de la delegació, Pere Palou, que va anunciar
la convocatòria d’un concurs públic per erigir un monument dedicat a la dona esporlerina. Acte seguit, hi va haver la conferència "Art contemporani a Mallorca", a càrrec d’Antoni Sansó, expert en art, que va fer un repàs de la situació actual del món artístic des de diferents punts de vista (tècnic, creatiu, econòmic, mediàtic, museístic...). Per acabar, hi haver una petita picada.

El dissabte, 26 de març, a les 11.00 hores, a l’aparcament nou de Ca l’Amet, varen reprendre els actes d’Esporles amb la pintada del mural "Esporles m’agrada", a càrrec del Centre d'Esplai La Cadernera, amb la col·laboració i coordinació de Maio.

Posteriorment, a les 15.00 hores, a l’interior de la Fàbrica, centre cultural inaugurat fa pocs mesos, es va fer l’enregistrament del lipdub "Esporles m’agrada", que va comptar amb la participació de la majoria d’entitats del poble. La cançó triada va ser “Ho sentot molt”, d’Els Amics de les Arts. Hi varen prendre part prop de 250 persones.

A partir de les 19.30 hores, les activitats es varen organitzar conjuntament amb la campanya "Mallorcafestajove", dels Joves de Mallorca per la Llengua. A aquesta hora, a la sala de plens de l’Ajuntament, hi haurà la conferència "Drets lingüístics", a càrrec de Tomeu Martí. A les 20.30 hores, a la pista de tennis de Son Quint, es va fer una torrada popular, a càrrec del Casal de Joves de Tramuntana. En el decurs de l’acte, es va llegir el manifest "Mallorca m’agrada. Esporles m’agrada", a càrrec d’un grup de sòcies de la delegació de l’OCB. Per acabar, a les 22.00 hores, també a la pista de tennis de Son Quint, va tenir lloc una revetla popular amb els grups Eskasos, Skagerrak i Baix’n’nicotina. “Esporles m’agrada” ha estat organitzat conjuntament per l’OCB d'Esporles, els Joves de Mallorca per la Llengua, el Centre d’Esplai La Cadernera i el Casal de Joves de Tramuntana, amb el suport de l’Ajuntament d'Esporles. En total, hi han pres part unes 300 persones.

1 comentari:

  1. També la part activa del col·lectiu no oficial Sa Tribu (menys de 10 persones) vam ser es que varem organitzar el LipDub, en les darreres 2 setmanes! un temps rècord!!!

    ResponElimina