dijous, 13 d’octubre del 2011

Més de 500 persones assisteixen a la presentació del lipdub de Pollença

El passat dimarts, 11 d'octubre, a l’església del Convent, a Pollença, es va fer la presentació del lipdub “Pollença m’agrada”. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 500 persones, que varen omplir l’espai de gom a gom. Prèviament, el programa “Crònica d’avui”, d’IB3 Televisió, va fer una connexió en directe. L’acte fou presentat per la presidenta de l’OCB de Pollença, Alícia
Gómez, que va fer un agraïment especial a les persones que varen posar els mitjans tècnics per a l’enregistrament del vídeo. Per acabar l’acte, hi va haver bunyols i mistela per a tothom. L'organització de l’acte va anar a càrrec de l’OCB de Pollença.

L’enregistrament del lipdub es va fer el passat dissabte, 17 de setembre. La cançó triada va ser "Si fossis terra", del grup pollencí Syphosis. El procés va començar a les 10.00 hores a les escales del Calvari. El lipdub va comptar amb la participació de més de 600 persones, pertanyents a les diferents entitats del poble. Entre elles, totes les dedicades a la cultura popular (balladors, instruments tradicionals, bandes de música, corals, dimonis i gegants) i les associacions esportives, de lleure i d’assistència social. L’enregistrament de la primera part del vídeo va acabar davant Can Llobera, amb la plaça plena de gom a gom. L’horabaixa, el lipdub va continuar al Port de Pollença, i va comptar amb la participació de les APIMAs, dels pescadors i d’altres associacions del nucli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada