dilluns, 19 de setembre del 2011

Presentat el lipdub de Son Servera

El passat divendres, 16 de setembre, a l'Església Nova, es va fer la presentació del lipdu "Visc a Son Servera", inclòs dins la campanya "Mallorca m'agrada". Davant més de 500 persones, l'acte va comptar amb parlaments del batle, Josep Barrientos; dels joves organitzadors del lipdub, que varen explicar el procés d'enregistrament del lidub i varen llegir el
manifest "Mallorca m'agrada"; i de la regidora de Festes, Maria Arenes. Un dels moments més emotius de l'acte va ser el lliurament d'un reconeixement al càmera Biel Capó, ànima de la Televisió Serverina i corresponsal de Ràdio Televisió de Mallorca, que va enregistrar el lipdub. En aquell moment, un grup dels organitzadors va pujar a l'escenari amb una pancarta contra el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca. Aquí podeu veure un vídeo de l'acte, enregistrat per la Televisió Serverina.

El lipdub fou enregistrat el passat 28 d’agost i va comptar amb la participació de prop de 500 persones, entre elles els membres del grup serverí Anegats, autor de la cançó "Avui va de Bo", triada com a leit motiv del lipdub. El lipdub va comptar amb la participació de balladors, caparrots, xeremiers i altres elements de cultura popular. L’organització va ser de l’Ajuntament de Son Servera i d'un grup de joves de la localitat.  Aquí podeu veure uns vídeos amb opinions de gent del poble sobre el lipdub.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada