dijous, 16 de juny del 2011

Rafel Nadal participarà al lipdub de Manacor



Rafel Nadal, número u del tennis mundial, ha donat suport a la campanya “Mallorca m’agrada”, organitzada per l’Obra Cultural Balear per recuperar l’autoestima col·lectiva i reivindicar els senyals d’identitat propis. Nadal s’afegeix d’aquesta manera a una iniciativa que ha estat molt exitosa i que ha tengut una presència important a la xarxa, sobretot a través dels
 lipdubs, vídeos musicals enregistrats a diferents poblacions i que han servit per mostrar els seus elements més característics.

L’esportista manacorí ha participat a un espot que convoca tothom a assistir al lipdub “Manacor m’agrada”. El lipdub s’enregistrarà aquest dissabte, 18 de juny, a les 15.00 hores, a Manacor. El vídeo partirà de la biblioteca de Manacor i travessarà tot el centre de la població fins a la plaça de Sa Bassa, al ritme de la cançó “Pa amb oli nacional”, d’Els Ocults. Està previst que apareguin en el lipdub el mateix Rafel Nadal, Els Ocults i una àmplia representació de la societat manacorina organitzada (escriptors, cantants, centres escolars, associacions, etc).

Aquí podeu veure una foto de l'enregistrament.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada