dimarts, 21 de juny del 2011

Més de 1.000 persones participen al lipdub de Manacor

El passat dissabte el centre de Manacor va acollir l’enregistrament del lipdub “Manacor m’agrada”, amb que l’OCB de Manacor i la resta d’entitats del municipi s’han volgut sumar a la campanya “Mallorca m’agrada”, impulsada amb la voluntat de fomentar l’autoestima col·lectiva i les senyes d’identitat pròpies.

L’activitat va comptar amb la participació de més de 1.000
persones de diferents associacions manacorines, entre elles gegants, dimonis, glosadors, balladors, esplais, clubs esportius, entitats culturals i persones a títol individual. La cançó triada per a l’elaboració del lipdub va ser “Pa amb oli nacional”, dels manacorins Ocults. Aquest grup va participar al lipdub juntament amb altres manacorins il·lustres, com el guitarrista Damià Timoner i el número u del tennis mundial Rafel Nadal (en aquest darrer cas, per motius d’agenda, va enregistrar la seva part el dimarts anterior).

El lipdub va partir de la biblioteca pública de Manacor, al so de la guitarra de Damià Timoner, i va recórrer tot el centre històric fins a la plaça de sa Bassa, on hi va haver un final multitudinari, amb tots els participants cantant la cançó “Pa amb oli nacional” i fent una coreografia, al so de la banda de música. La coordinació del lipdub va anar a càrrec d’Antoni Galmés Martí “Prim”, doctor en Arts Escèniques, professor de la Universitat de Barcelona, il·lustrador i director de teatre, entre altres facetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada