dimarts, 26 d’abril del 2011

Joves de Mallorca per la Llengua fan una crida a tothom a participar a la Gran Festa per la Llengua del 30 d'abril

Joves de Mallorca per la Llengua no descansa tot i haver reunit 14.000 persones els dies 16 i 17 d’abril a Campos amb motiu de l’Acampallengua 2011. Després d’aquest gran èxit i de diverses reunions de valoració, l’entitat juvenil comença una altra vegada la seva feina.

Per aquest motiu, els Joves de Mallorca per la Llengua fan una
crida als joves mallorquins perquè aquest dissabte dia 30 participi tots de la diada de l’Obra Cultural Balear que es durà a terme a partir de les 17h. als carrers de Palma.

D’entre les activitats que podrem gaudir tindrem molta festa amb les actuacions de Cucorba, Música Nostra, Tomeu Penya, Suasi i un concert en solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià amb el grup La Gossa Sorda.

L’acte central tindrà lloc a plaça Major de Palma a les 18:30h. on es llegirà el manifest i es donarà per acabada l’exitosa campanya Mallorca m’agrada, a la qual a hores d’ara han participat unes 15.850 persones.

Els joves han estat un dels motors més visibles de la campanya Mallorca m’agrada, cosa que podem veure en la multitud de lipdubs que s’han dut a terme a les diferents poblacions de Mallorca. Els joves no només s’han implicat participant-hi sinó que moltes vegades han col·laborat activament en l’organització cosa que demostra com el jovent mallorquí està conscienciat en la defensa de la nostra llengua i cultura pròpia.

Des de Joves de Mallorca per la Llengua fem una crida, una vegada més, i no només als joves sinó a tots els mallorquins i mallorquines perquè aquest dissabte sortim tots al carrer per participar d’aquesta gran diada i cridem tots plegats Mallorca m’agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada