dimarts, 5 d’abril del 2011

Gran participació popular a "Sineu m'agrada"

Dissabte, a la plaça de Sineu, es desenvolupà la festa "Sineu m'agrada". Pel matí hi hagué un taller d’elaboració de crespells, un cercaviles amb els gegants Marc i Maria Àngels i una actuació dels xeremiers de l’Escola de Música. A l'horabaixa, hi hagué una mostra de ball mallorquí, a càrrec de l’escoleta Brot d’Alfabeguera i l’escoleta Copeo de Sineu. Posteriorment hi hagué la degustació
dels crespells elaborats el matí, una demostració dels alumnes del Curs d’Acrobàcia Aèria impartit per Carla Fontes, l’actuació de Marta Barceló, membre de la companyia Res de res i de l’associació Alcem el cine, que realitzarà un número de trapezi-quadrant. El seguí la ballada popular, amb el grup Copeo de Sineu, un combat de gloses, a càrrec de l’associació de xeremiers de Mallorca i la lectura del manifest de la campanya "Mallorca m’agrada". La Diada serví, també, per fer la presentació de l’associació Alcem el cine, del projecte de lipdub conjunt entre l’OCB de Sineu i l’associacó Alcem el cine, i el lliurament dels Premis Díngola 2011.

La jornada, a la qual hi participaren al voltant de mil persones, es clogué amb un correfoc amb els Dimonions de la Cova des Fossar, acompanyats de la Kabratukada, l’actuació de Valtònyc i un concert d'Eixut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada