dimecres, 6 d’abril del 2011

Dissabte i diumenge: "Vilafranca m'agrada"

El dissabte, 9 d'abril, començaran els actes de "Vilafranca m'agrada". A les 12.00 hores hi haurà el contacontes "Rondalles, rondalles, rondalles", amb Emmanuel Danet, al Casal d'Entitats.

A les 15.30 hores, es farà un cafè tertúlia del Club de Lectura de Vilafranca sobre el llibre "La meitat de l'ànima", de Carme Riera, al Cafè s'Estanc Vell. També es farà el lliurament d'exemplars del llibre de la nova lectura,  "Pa negre", d'Emili Teixidor.

A les 16:30 hores, hi haurà un taller d'elaboració de siurells, a la Plaça Tomeu Penya  i al Casal d'Entitats.

A les 18:30 hores hi haurà animació infantil amb el grup Tic-Tac, a la Plaça Tomeu Penya.

A les 20:30 hores, tendrà lloc el concert Al-Mayurqa Clàssic,
amb l'Orquestra de Cambra de Llucmajor i Al-Mayurqa, en el Teatre Municipal. Preu : 5 euros. Reserves al 971 83 20 72. En el decurs d'aquest acte, es farà la lectura del manifest Mallorca m'agrada.

L'endemà, diumenge, 10 d'abril, a les 16:30 hores, reprenen les activitats. En primer lloc, hi haurà un taller d’elaboració de dolços mallorquins (orellanes, dits d’apòstol, engronsos, fulles de llimonera, galletes rissades i crespells), en el Casal d’Entitats.

Com a acte central, en el Teatre Municipal, es farà la presentació del lipdub de Vilafranca i dels making-offs de la gravació, amb col·laboració de la delegació TV Mallorca de Vilafranca. Hi haurà sessions a les 18.30 , 19.00, 19.30 i 20.00 h i la lectura del manifest Mallorca m’agrada.L'entrada serà de franc, amb recollida d’invitacions de dilluns a divendres a  l’Ajuntament (de 8 a 14 h), al Casal d’Entitats (de 16 a 18 h) i el mateix diumenge 10 d’abril al Teatre a partir de les 18.00 h.

També hi haurà un tast de productes i dolços mallorquins a la Rectoria Vella (després de cada sessió del lipdub). L'activitat ha estat organitzada per l'OCB de Vilafranca. Amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada