dilluns, 11 d’abril del 2011

Alta participació a "Vilafranca m'agrada"

El dissabte, 9 d’abril, començaren els actes de "Vilafranca m'agrada". A les 12.00 hores hi va haver el contacontes "Rondalles, rondalles, rondalles", amb Emmanuel Danet, al Casal d'Entitats. A les 15.30 hores, hi va haver un cafè tertúlia del Club de Lectura de Vilafranca sobre el llibre La meitat de l’ànima, de Carme Riera, al Cafè s’Estanc Vell. També es va fer
el lliurament d’exemplars del llibre de la nova lectura, Pa negre, d’Emili Teixidor. A les 16.30 hores, es va fer un taller d’elaboració de siurells, a la Plaça Tomeu Penya i al Casal d’Entitats. A les 18.30 hores va ser el torn de l’animació infantil, amb el grup Tic-Tac, a la Plaça Tomeu Penya. Per acabar la jornada, a les 20.30 hores, es va fer el concert Al-Mayurqa Clàssic, amb l’Orquestra de Cambra de Llucmajor i Al-Mayurqa, en el Teatre Municipal.

L'endemà, diumenge, 10 d’abril, a les 16.30 hores, varen reprendre les activitats de "Vilafranca m’agrada". En primer lloc, hi va haver un taller d’elaboració de dolços mallorquins (orellanes, dits d’apòstol, engronsos, fulles de llimonera, galletes rissades i crespells), en el Casal d’Entitats. Posteriorment, i com a acte central, en el Teatre Municipal, es va fer la lectura del manifest “Mallorca m’agrada” i la presentació del lipdub de Vilafranca i dels making-offs de la gravació, que va comptar amb col·laboració de la delegació TV Mallorca a Vilafranca. La cançó triada va ser “Mallorquí”, de Tomeu Penya, un homenatge a Vilafranca. En el vídeo hi surten Tomeu Penya i l’Amo en Pep de Son Bats (el padrí de la Coca Cola). Hi va haver quatre sessions (a les 18.30, a les 19.00, a les 19.30 i a les 20.00 hores), que en total varen agrupar unes 700 persones. Els assistents varen fer un tast de productes i dolços mallorquins a la Rectoria Vella després de cada sessió del lipdub. L’activitat va ser organitzada per l’OCB de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada